STN EN 1317-5: 2007 (73 6030), Záchytné bezpečnostné zariadenia na pozemných komunikáciách Časť 5 Požiadavky na výrobky a hodnotenie zhody záchytných bezpečnostných zariadení pre vozidlá - Bubelíny, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1317-5: 2007. Európska norma EN 1317-5: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy