STN EN 1317-5: 2007 (73 6030), Záchytné bezpečnostné zariadenia na pozemných komunikáciách Časť 5 Požiadavky na výrobky a hodnotenie zhody záchytných bezpečnostných zariadení pre vozidlá - Bubelíny, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 7 Pozemné komunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1317-5: 2007. Európska norma EN 1317-5: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Ján Bubelíny. Technická komisia: TK 7 Pozemné komunikácie
Norma je nahradená normou STN EN 1317-5 + A1 z januára 2009 v celom rozsahu
Keywords: normy