STN EN 12697-43: 2005 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 43 Odolnosť proti pohonným látkam - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12697-43: 2005. Európska norma EN 12697-43: 2005 má postavenie slovenskej technickej normy