STN EN 12697-43: 2005 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 43 Odolnosť proti pohonným látkam - Gillinger, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12697-43: 2005. Európska norma EN 12697-43: 2005 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12697-43 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Norma je nahradená normou STN EN 12697-43 z marca 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy