TNI HSE 282/28: 2003 (83 2292), Technická normalizačná informácia. Test tesnosti ochranných prostriedkov dýchacích orgánov (HSE 282/28: 2003). - Zezula, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu Pokynu HSE 282/28: 2003