TNI HSE 282/28: 2003 (83 2292), Technická normalizačná informácia. Test tesnosti ochranných prostriedkov dýchacích orgánov (HSE 282/28: 2003). - Zezula, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu Pokynu HSE 282/28: 2003
Norma je zrušená od 1.7.2022
Spracovateľ: Miroslav Zezula. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy