STN EN ISO 14044: 2007 (83 9044), Environmentálne manažérstvo. Posudzovanie životného cyklu. Požiadavky a pokyny (ISO 14044: 2006). - Boďová, Emília; Víttek, Ľuboš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 14044: 2006. Európska norma EN ISO 14044: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy