STN EN ISO 14044: 2007 (83 9044), Environmentálne manažérstvo. Posudzovanie životného cyklu. Požiadavky a pokyny (ISO 14044: 2006). - Boďová, Emília; Víttek, Ľuboš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 72 Environmentálne manažérstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 14044: 2006. Európska norma EN ISO 14044: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 14044 z februára 2007, ktorá od 1.2.2007 spolu s anglickou verziou STN EN ISO 14040: 2007 nahradila STN EN ISO 14040 z mája 1999, STN EN ISO 14041 z októbra 1999, STN EN ISO 14042 z augusta 2001 a STN EN ISO 14043 z augusta 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Boďová, Ľuboš Víttek. Technická komisia: TK 72 Environmentálne manažérstvo
Keywords: normy