STN EN ISO 20776-1: 2006 (85 1021), Klinické laboratórne skúšanie a diagnostické skúšobné systémy in vitro. Skúšanie citlivosti vyvolávateľov infekcií a hodnotenie zariadení na skúšanie antimikrobiálnej citlivosti Časť 1 Referenčná metóda in vitro na skúšanie pôsobenia antimikrobiálnych látok na rýchlorastúce aeróbne baktérie spôsobujúce infekčné ochorenia (ISO 20776-1: 2006) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 20776-1: 2006. Európska norma EN ISO 20776-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy