STN EN 694 + A1: 2007 (92 0410), Požiarne hadice. Tvarovo stále hadice do stabilných navijakov (Konsolidovaný text). - Kuzma, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou a českou verziou EN 694: 2001 + A1: 2007 vrátane EN 694: 2001/AC: 2003. Európska norma EN 694: 2001 + A1: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy