STN EN 694 + A1: 2007 (92 0410), Požiarne hadice. Tvarovo stále hadice do stabilných navijakov (Konsolidovaný text). - Kuzma, Vladimír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou a českou verziou EN 694: 2001 + A1: 2007 vrátane EN 694: 2001/AC: 2003. Európska norma EN 694: 2001 + A1: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 694 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Kuzma. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy