STN EN 14540 + A1: 2007 (92 0412), Požiarne hadice. Nepresakujúce ploché hadice do nástenných hydrantov (Konsolidovaný text). - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14540: 2004 + A1: 2007. Európska norma EN 14540: 2004 + A1: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy