STN EN 14540 + A1: 2007 (92 0412), Požiarne hadice. Nepresakujúce ploché hadice do nástenných hydrantov (Konsolidovaný text). - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Ochrana a bezpečnosť stavieb pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14540: 2004 + A1: 2007. Európska norma EN 14540: 2004 + A1: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 14540 z júna 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 17 Ochrana a bezpečnosť stavieb pred požiarom
Norma je nahradená normou STN EN 14540 z februára 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy