STN EN 71-2 + A1: 2007 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 2 Horľavosť (Konsolidovaný text) - Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 71-2: 2006 + A1: 2007. Európska norma EN 71-2: 2006 + A1: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy