STN EN 624/A2: 2007 (06 1459), Spotrebiče spaľujúce skvapalnené uhľovodíkové plyny. Uzavreté vykurovacie zariadenia na skvapalnené uhľovodíkové plyny na zabudovanie do vozidiel a lodi. Zmena A2. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A2 STN EN 624: 2002 je slovenskou verziou EN 624: 2000/A2: 2007. Európska norma EN 624: 2000/A2: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy