STN EN 60034-5/A1: 2007 (35 0000), Točivé elektrické stroje Časť 5 Stupne ochrany krytmi točivých elektrických strojov (kód IP). Klasifikácia. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60034-5: 2002 je slovenskou verziou EN 60034-5: 2001/A1: 2007. Európska norma EN 60034-5: 2001/A1: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy