STN EN 60947-4-3/A1: 2006 (35 4101), Spínacie a riadiace zariadenia nízkeho napätia Časť 4-3 Stýkače a spúšťače motorov. Striedavé polovodičové regulátory a stýkače pre nemotorické zaťaženie. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60947-4-3: 2002 je slovenskou verziou EN 60947-4-3: 2000/A1: 2006. Európska norma EN 60947-4-3: 2000/A1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy