STN EN 60704-2-13/A1: 2006 (36 1005), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Skúšobný predpis na stanovenie hluku prenášaného vzduchom Časť 2-13 Osobitné požiadavky na sporákové odsávače pár. Zmena A1 - Zaťko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60704-2-13: 2003 je slovenskou verziou EN 60704-2-13: 2000/A1: 2006. Európska norma EN 60704-2-13: 2000/A1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy