STN EN 60704-2-13/A1: 2006 (36 1005), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Skúšobný predpis na stanovenie hluku prenášaného vzduchom Časť 2-13 Osobitné požiadavky na sporákové odsávače pár. Zmena A1 - Zaťko, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60704-2-13: 2003 je slovenskou verziou EN 60704-2-13: 2000/A1: 2006. Európska norma EN 60704-2-13: 2000/A1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Jozef Zaťko. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy