STN EN 60335-2-35/A1: 2007 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-35 Osobitné požiadavky na prietokové ohrievače vody. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60335-2-35: 2004 je slovenskou verziou EN 60335-2-35. 2002/A1: 2007. Európska norma EN 60335-2-35: 2002/A1: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy