STN EN 60335-2-97/A11: 2006 (36 1055), Bezpečnosť elektrických spotrebičov pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-97 Osobitné požiadavky na pohony roliet, markíz, žalúzií a podobných zariadení. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-97: 2002 je slovenskou verziou EN 60335-2-97: 2000/A11: 2006. Európska norma EN 60335-2-97: 2000/A11: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy