STN EN 13445-6/A2: 2006 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 6 Požiadavky na navrhovanie a výrobu tlakových nádob a častí nádob zhotovených z tvárnej liatiny s guľôčkovým grafitom. Zmena A2 - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A2 STN EN 13445-6: 2003 je slovenskou verziou EN 13445-6: 2002/A2: 2006. Európska norma EN 13445-6: 2002/A2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy