STN EN 13445-6/A2: 2006 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 6 Požiadavky na navrhovanie a výrobu tlakových nádob a častí nádob zhotovených z tvárnej liatiny s guľôčkovým grafitom. Zmena A2 - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A2 STN EN 13445-6: 2003 je slovenskou verziou EN 13445-6: 2002/A2: 2006. Európska norma EN 13445-6: 2002/A2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13445-6/A2 z mája 2007
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy