STN EN 300 472 V1.3.1: 2007 (87 0472), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Špecifikácia na prenos teletextu v bitovom toku DVB systému B podľa ITU-R - Legiň, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 300 472: 2003 V1.3.1. Európska norma EN 300 472: 2003 V1.3.1 má postavenie slovenskej technickej normy
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu EN 300 472: 2003 V1.3.1 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Legiň. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty