STN EG 202 057-2 V1.2.1: 2007 (87 2057), Spracovanie reči, hľadisko prenosu a kvality (STQ). Definície a merania dôležitých parametrov QoS pre používateľa Časť 2 Hlasová telefónia, fax skupiny 3, dátové služby modemov a SMS - Kováčik, Milan; Meniar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu EG 202 057-2: 2005 V1.2.1
Názov z disku
Spracovateľ: Milan Kováčik, Juraj Meniar. Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty