STN EG 202 057-3 V1.1.1: 2007 (87 2057), Spracovanie reči, hľadisko prenosu a kvality (STQ). Definície a merania dôležitých parametrov QoS pre používateľa Časť 3 Špecifické parametre QoS verejnej pozemnej pohyblivej siete (PLMN) - Bahýl, Ján; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu EG 202 057-3: 2005 V1.1.1