STN EG 202 057-4 V1.1.1: 2007 (87 2057), Spracovanie reči, hľadisko prenosu a kvality (STQ). Definície a merania dôležitých parametrov QoS pre používateľa Časť 4 Prístup na internet - Bahýl, Ján; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu EG 202 057-4: 2005 V1.1.1