STN TS 102 201 V1.2.1: 2007 (87 2201), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Rozhrania integrovaných digitálnych TV prijímačov (DVB-IRD) - Oravec, Juraj; Meniar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu TS 102 201: 2005 V1.2.1
Názov z disku
Spracovateľ: Juraj Oravec, Juraj Meniar. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty