STN EN 14508 + A1: 2007 (01 0132), Poštové služby. Kvalita služby. Meranie času dopravy medzi koncovými bodmi pre jednotlivo podávané neprioritné zásielky a zásielky druhej triedy (Konsolidovaný text). - Francisci, Cyril; Meniar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14508: 2003 + A1: 2007. Európska norma EN 14508: 2003 + A1: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 14508 z januára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Cyril Francisci, Juraj Meniar.
Keywords: normy