STN EN 15317: 2007 (01 5075), Nedeštruktívne skúšanie. Skúšanie ultrazvukom. Charakteristika a overovanie meracích zariadení na meranie hrúbky ultrazvukom. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15317: 2007