STN EN ISO 19123: 2007 (01 9340), Geografická informácia. Schéma geometrie a funkcií povrchov (ISO 19123: 2005). - Pravda, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje anglickú verziu EN ISO 19123: 2007. Európska norma EN ISO 19123: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy