STN EN ISO 19123: 2007 (01 9340), Geografická informácia. Schéma geometrie a funkcií povrchov (ISO 19123: 2005). - Pravda, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje anglickú verziu EN ISO 19123: 2007. Európska norma EN ISO 19123: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Ján Pravda. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy