STN EN 60974-4: 2007 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 4 Prehliadky a skúšky zariadení počas prevádzky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60974-4: 2007. Európska norma EN 60974-4: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy