STN EN 60974-4: 2007 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 4 Prehliadky a skúšky zariadení počas prevádzky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60974-4: 2007. Európska norma EN 60974-4: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Norma je nahradená normou STN EN 60974-4 z decembra 2011 v celom rozsahu. Používať sa môže do 2. 1. 2014
Keywords: normy