STN EN ISO 16834: 2007 (05 5315), Zváracie materiály. Drôtové elektródy, drôty a tyčinky na oblúkové zváranie vysokopevných ocelí v ochrannom plyne. Klasifikácia (ISO 16834: 2006). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 16834: 2007