STN EN 15241: 2007 (12 7011), Vetranie budov. Výpočtové metódy na energetické straty spôsobené vetraním a infiltráciou v nebytových budovách. - Löffler, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15241: 2007. Európska norma EN 15241: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy