STN EN 15239: 2007 (12 7073), Vetranie budov. Energetická hospodárnosť budov. Návod na kontrolu vetracích systémov. - Löffler, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15239: 2007. Európska norma EN 15239: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy