STN EN 15239: 2007 (12 7073), Vetranie budov. Energetická hospodárnosť budov. Návod na kontrolu vetracích systémov. - Löffler, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15239: 2007. Európska norma EN 15239: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Jozef Löffler. Technická komisia: TK 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy