STN EN 15240: 2007 (12 8031), Vetranie budov. Energetická hospodárnosť budov. Návod na kontrolu klimatizačných systémov. - Löffler, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15240: 2007. Európska norma EN 15240: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy