STN EN 15240: 2007 (12 8031), Vetranie budov. Energetická hospodárnosť budov. Návod na kontrolu klimatizačných systémov. - Löffler, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15240: 2007. Európska norma EN 15240: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Jozef Löffler. Technická komisia: TK 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy