STN EN ISO 11145: 2007 (19 2013), Optika a fotonika. Lasery a laserové zariadenia. Slovník a značky (ISO 11145: 2006). - Jančuchová, Danka; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11145: 2006. Európska norma EN ISO 11145: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 11145 z decembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Danka Jančuchová.
Norma je nahradená normou STN EN ISO 11145 z novembra 2008 v celom rozsahu. Používať sa môže do 28.12.2009
Keywords: normy