STN EN 61000-4-12: 2007 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-12 Metódy skúšania a merania. Skúška odolnosti oscilačnou vlnou - Kotoč, Július; Legiň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61000-4-12: 2006. Európska norma EN 61000-4-12: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy