STN EN 61000-4-12: 2007 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-12 Metódy skúšania a merania. Skúška odolnosti oscilačnou vlnou - Kotoč, Július; Legiň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61000-4-12: 2006. Európska norma EN 61000-4-12: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 61000-4-12 z februára 2002 v celom rozsahu. STN EN 61000-4-12 z februára 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.11.2009
Spracovateľ: Július Kotoč, Milan Legiň. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy