STN EN 55014-1: 2007 (33 4214), Elektromagnetická kompatibilita. Požiadavky na spotrebiče pre domácnosť, elektrické náradie a podobné prístroje Časť 1 Vyžarovanie - Kotoč, Július; Legiň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 55014-1: 2006. Európska norma EN 55014-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy