STN EN 55014-1: 2007 (33 4214), Elektromagnetická kompatibilita. Požiadavky na spotrebiče pre domácnosť, elektrické náradie a podobné prístroje Časť 1 Vyžarovanie - Kotoč, Július; Legiň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 55014-1: 2006. Európska norma EN 55014-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 55014-1 zo septembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 55014-1 zo septembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.9.2009
Spracovateľ: Július Kotoč, Milan Legiň. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy