STN EN 62305-1: 2007 (34 1390), Ochrana pred bleskom Časť 1 Všeobecné princípy - Ingeli, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62305-1: 2006 vrátane EN 62305-1: 2006/Cor. Nov. 2006. Európska norma EN 62305-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy