STN EN 62305-1: 2007 (34 1390), Ochrana pred bleskom Časť 1 Všeobecné princípy - Ingeli, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62305-1: 2006 vrátane EN 62305-1: 2006/Cor. Nov. 2006. Európska norma EN 62305-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 62305-1 z novembra 2006
Spracovateľ: Michal Ingeli. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Norma je nahradená normou STN EN 62305-1 z apríla 2012 v celom rozsahu. Používať sa môže do 13. 1. 2014
Keywords: normy