STN EN 62271-202: 2007 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 202 Blokové transformovne vysokého/nízkeho napätia - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62271-202: 2007. Európska norma EN 62271-202: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 61330 z novembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 61330 z decembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.9.2009
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Norma je nahradená normou STN EN 62271-202 z januára 2017 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1. 5. 2017
Keywords: normy