STN EN 61537: 2007 (37 0002), Príslušenstvo káblov. Systémy káblových žľabov a systémy káblových roštov. - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61537: 2007. Európska norma EN 61537: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy