STN EN 61537: 2007 (37 0002), Príslušenstvo káblov. Systémy káblových žľabov a systémy káblových roštov. - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61537: 2007. Európska norma EN 61537: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 61537 z novembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 61537 z novembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.12.2009
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Dátum účinnosti opravy normy: október 2011
Keywords: normy